Ne ofrojmë cilësi të lartë

Rrjetë, Litar, Mat farë e keqe, pëlhurë gomuar

Na besoni, na zgjidhni

Rreth Nesh

  • dav

Përshkrim i shkurtër:

Qingdao Sunten Group është një kompani e integruar e dedikuar për kërkimin, prodhimin dhe eksportin e rrjetave plastike, litarit dhe spangove, gërshetit të barërave të këqija dhe pëlhurës gomuar në Shandong, Kinë që nga viti 2005.

Produktet tona klasifikohen si më poshtë:

*Rrjetë plastike: Rrjetë hije, Rrjetë sigurie, rrjetë peshkimi, rrjetë sportive, mbështjellëse rrjete bale, rrjetë shpendësh, rrjetë insektesh etj.

*Litar & spango: Litar i përdredhur, Litar gërsheti, spango peshkimi etj.

*Masku i barërave të këqija: Mbulesa për tokë, pëlhurë jo e endur, gjeotekstile, etj.

* Pëlhurë gomuar: pëlhurë gomuar PE, pëlhurë PVC, pëlhurë silikoni, etj.

Më e fundit

Lajme dhe artikuj të industrisë

  • Aramex
  • HEKURUDHA KINËS
  • CSCEC
  • QEVERIA E DUBAIT
  • Ferguson i çrregullt
  • Walmart