Обезбедуваме висок квалитет

Мрежа, јаже, трева мат, церада

Верувајте ни, одберете не

За нас

  • дав

Краток опис:

Групацијата Qingdao Sunten е интегрирана компанија посветена на истражување, производство и извоз на пластична мрежа, јаже и канап, плевел мат и церада во Шандонг, Кина од 2005 година.

Нашите производи се класифицирани на следниов начин:

*Пластична мрежа: мрежа за сенка, заштитна мрежа, мрежа за риболов, спортска мрежа, обвивка од мрежа за бали, мрежа за птици, мрежа за инсекти итн.

*Јаже и канап: изопачено јаже, јаже за плетенка, канап за риболов итн.

*Татче за плевел: земјена покривка, неткаен материјал, гео-текстил, итн

*Царда: ПЕ церада, ПВЦ платно, силиконско платно, итн

Најновиот

Вести и написи од индустријата

  • Арамекс
  • КИНА ЖЕЛЕЗНИЦА
  • CSCEC
  • ВЛАДА НА ДУБАИ
  • Неуреден Фергусон
  • Волмарт